Upptäck ett helt nytt spakoncept

Vad är Hamam?

Hamam betyder värmespridare. I Nordic Hamams fantastiska hamamrum, från topp till tå klätt i marmor, sprider sig värmen med syftet att öka cirkulationen, lindra stelheter och ge total avkoppling. Vattnet flödar kungligt fritt över marmorhandfaten och ångan skapas på naturlig väg i mötet med det uppvärmda rummet. Värmen och den höga luftfuktigheten gör det till en helt otrolig plats att vistas i när som helst på dygnet – efter jobbet, på lunchen, på helgen, eller bara en dag du vill få lite extra livskvalitet.

I hamamrummet får du möjlighet att njuta av vår signaturbehandling – en nordisk variant av Hamambehandling på ca en halvtimme. Spaentré med hamambehandling kostar 795 kr för denna ofattbart härliga upplevelse.

Du kommer först blir uppvärmd av den varma bänken och vatten. Behandlingen är sedan en magisk kombination för hela kroppen av en renande skrubb med keze i långa långsamma drag, tvålbortse, en mjuk tvålmassage för ökad cirkulation och en unik silkeslen tvålskumsbehandling där tvålskummet kommer glida över kroppen och sedan ligga som ett täcke över dig. Under tiden kommer det fösas perfekt tempererat varmt vatten från silverskålar över din kropp. Kroppen går in i totalt avslappningsmode och sinnet stärks.

Behandlingar

Vill du hellre njuta av en enklare behandling som du utför på dig själv i hamamrummet har vi skapat ett självbehandlingskit som du kan köpa i receptionen (195 kr). I detta ingår en äkta hamamtvål, en lermask för ansiktet och en mjukgörande olja. Du får även låna en skrubbhandske och en skål. 

Välkommen till Nordic Hamam!

Om Nordic Hamam

Nordic Hamam är ett helt nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Boka Spapaket

Nu finns inte längre några hinder för vardagslyx – kom och prova så snart du bara kan och vill!

Meny

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev