Upptäck ett helt nytt spakoncept

Ett helt nytt spakoncept

Nordic Hamam är ett helt nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Nordic Hamam-konceptet bygger på idén att ta allt det bästa från alla håll i världen och för första gången samla på samma plats. Den nordiska Bastun, den internationella Infinity-poolen, det romerska Ångrummet, det orientaliska Hamamrummet och vi arbetar med den senaste hudvårdsteknologin. Allt på samma plats, allt på högsta nivå, men anpassat för dig i vardagen.

Lättillgängligt och naturligt för dig

Vi har tagit bort allt pretentiöst som gör att man kanske inte känner sig riktigt hemma. Bort med den stela mallade spa-miljön, bort med val-ljuden, bort med pling-plong-musiken, bort med Buddah-statyerna, bort med fake-vattenfallen. Istället har vi velat skapa en opretentiös, lättillgängligt, väldesignad men samtidigt välkomnande plats i Sverige där man äntligen ska kunna gå och få den behandling man förtjänar.

Vi erbjuder behandlingar som ansiktsbehandling, avancersd ansiktsbehandling, fotvård, vaxning, massage, Hamam och spa behandlingar. En plats där du utan att spendera en förmögenhet enkelt kan titta förbi och få en ordentlig helkropps-behandling.

Skickliga terapeuter

Vi har plockat ihop ett team av fantastiskt kunniga, skickliga och serviceinriktade terapeuter. Våra terapeuter är utbildade och har en egen specialitet som vi kan erbjuda i vår spa meny. Inom ansiktsbehandling, massage, Hamam, spa behandlingar, vaxning, och fotvård för både  mannen och kvinnan. 

Nordic Hamam-konceptet är skapat för att du ska kunna göra behandlingar till en naturlig del av din vardag, istället för något du bara unnar dig någon enskaka gång. Nu finns inte längre några hinder för vardagslyx – kom och prova så snart du bara kan och vill!

Om Nordic Hamam

Nordic Hamam är ett helt nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Boka Spapaket

Nu finns inte längre några hinder för vardagslyx – kom och prova så snart du bara kan och vill!

Meny

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev