Upptäck ett helt nytt spakoncept

LikLik - Vårt unika poolområde

LikLik är vårt unika poolområde. Där hittar du allt från Infinitypool, Jacuzzi, Ångbastu och Torrbastu till Hamamrum och kallvattensdusch.

I anslutning till LikLik hittar du, en trappa upp, Nordic Hamams relaxhylla där du kan sitta och slappna av och dessutom njuta av en mat och dryck från vår meny.

LikLik – spa område får du tillgång till för bara mån-fred 350kr p/p lör & sön 395 kr p/p. Då inkluderas dessutom lån av Badrock, Peshtemal och badtofflor.

Solrummet - ljus och värmeterapi

På Nordic Hamam är det solsäkert 365 dagar om året. I spa entrén ingår solrummet. Det går även bra att boka en härlig upplevelse för alla sinnen; solljus, värme, vågbrus och sand mellan tårna. Solen har även en positiv inverkan på humöret och välbefinnandet. Ljusets spektrum stimulerar hela kroppen på samma sätt som solen gör utomhus. I vårt solrum solar du säkert då UV-strålarna är reducerade till en lägre nivå. Medtag egen handduk och gärna också solglasögon. Du kan köpa en upplevelse i solrummet eller kombinera solen med ett besök på Nordic Hamam.

Välj en av solrummets tre behandlingar:
Miami; Soluppgång, fullt dagsljus och solnedgång.
Mauritius; Soluppgång, fullt dagsljus, kvällsljus och solnedgång.
Bali; Varm kvällssol.

Solrummet – ljusrummet ingår i spa-entré.

Köp av tid i solrummet pris: 250 kr / behandling för 30 min per person.

Du som vill veta mera om fördelarna med solsimulatorer

UVB-strålar stimulerar produktionen av D3-vitamin som förbättrar immunförsvar och motverkar benskörhet. Skapar skyddspigmentet melanin mot UV-strålning. Lindrar hudsjukdommar som t.ex. psoriasis. Blockerar sömnhormonet melatonin så att vi blir piggare. Ökar seratonin vilket motverkar depression och åldersberoende nedstämdhet. Kan motverka sockerberoende.

IR-värme ökar blodcirkulationen och minskar inflammationer. Minskar muskelsmärta och ledbesvär såsom t.ex. reumatism. Lindrar hudbesvär såsom acne, eksem och psoriasis. 

Satsning på personalhälsa utgör en viktig del i företagens lönsamhet. Ljusterapi ingår i det skattefira friskvårdsaktiviteter som godkända av skatteverket. Det finns en studie som visar på 25% minsknin´g av sjukfrånvaro tack vare solterapi. 

Boka behandling

Om man vill njuta av LikLik brukar man även passa på att boka en eller två av våra fantastiska behandlingar se under behandlingsmeny. Lägg till spa entré till din behandling för 350 kr mån-fre, 395 kr lör & sön. 

Annars kan vi även varmt rekommendera vår signaturbehandling – en nordisk variant av Hamambehandling på ca en halvtimme men inkl spa entré då det även ingår gym, solrum, simning och SPA för 795 kr för denna ofattbart härliga upplevelse. 

Hela Nordic Hamam-konceptet bygger på just den här lättillgängligheten och att man ska kunna gå och göra detta ofta till vardags. Som ditt förlängda vardagsrum. Vi vill förbättra din vardag avsevärt. Precis som du förtjänar gissar vi.

Om Nordic Hamam

Nordic Hamam är ett helt nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Boka Spapaket

Nu finns inte längre några hinder för vardagslyx – kom och prova så snart du bara kan och vill!

Meny

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev