Upptäck ett helt nytt spakoncept

LikLik - Vårt unika poolområde

LikLik är vårt unika poolområde. Där hittar du allt från Infinitypool, Jacuzzi, Ångbastu och Torrbastu till Hamamrum och kallvattensdusch.

I anslutning till LikLik hittar du, en trappa upp, Nordic Hamams relaxhylla där du kan sitta och slappna av och dessutom njuta av en mat och dryck från vår meny.

LikLik – spa område får du tillgång till för bara 350krp/p. Då inkluderas dessutom lån av Badrock, Peshtemal och badtofflor.

 

Solrummet - ljusrummet

På Nordic Hamam är det solsäkert 365 dagar om året. Boka en härlig upplevelse för alla sinnen; solljus, värme, vågbrus och sand mellan tårna. Solen har även en positiv inverkan på humöret och välbefinnandet. Ljusets spektrum stimulerar hela kroppen på samma sätt som solen gör utomhus. I vårt solrum solar du säkert då UV-strålarna är reducerade till en lägre nivå. Medtag egen handduk och gärna också solglasögon. Du kan köpa en upplevelse i solrummet eller kombinera 30 min i solen med ett besök på Nordic Hamam.

Välj en av solrummets tre behandlingar:
Miami; Soluppgång, fullt dagsljus och solnedgång.
Mauritius; Soluppgång, fullt dagsljus, kvällsljus och solnedgång.
Bali; Varm kvällssol.

Solrummet – ljusrummet ingår i spa-entré.

Köp av tid i solrummet pris: 250 kr / behandling för 25 min per person.

Boka behandling

Om man vill njuta av LikLik brukar man även passa på att boka en eller två av våra fantastiska behandlingar se under behandlingsmeny. 

Annars kan vi även varmt rekommendera vår signaturbehandling – en nordisk variant av Hamambehandling på ca en halvtimme. Om du betalat entré till LikLik lägger du endast till 380 kr för denna ofattbart härliga upplevelse.

Hela Nordic Hamam-konceptet bygger på just den här lättillgängligheten och att man ska kunna gå och göra detta ofta till vardags. Som ditt förlängda vardagsrum. Vi vill förbättra din vardag avsevärt. Precis som du förtjänar gissar vi.

Om Nordic Hamam

Nordic Hamam är ett helt nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Boka Spapaket

Nu finns inte längre några hinder för vardagslyx – kom och prova så snart du bara kan och vill!

Meny

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev