Upptäck ett helt nytt spakoncept

Events

Nordic Hamam är utan tvekan en dröm för alla som vill träffas i grupp. Är det ditt jobbgäng, grabbgäng, tjejgäng eller helt enkelt din släkt och familj? Spelar ingen roll. Vi kan sy ihop den mest fantastiska upplevelsen du kan tänka dig. Dessutom tycker vi själva alltid att det är superkul med grupper!

Är du ute efter mer festkänsla eller vill du ha totalavslappning och ultranjutning med ditt gäng? Spelar ingen roll, vi löser allt.

Vill du ha vinprovning eller danskurs? Spelar ingen roll, vi är vana vida att fixa arrangemang med väldigt olika karaktär. Brukar alltid bli enormt lyckat.

BAR å TAK

Som att det inte var tillräckligt bra så har vi även adderat BAR å TAK. Där kan din dröm äntligen bli sann. Sitta i en bar och njuta av något gott. Kom upp i din badrock och ta din lunch eller fika. (just nu under ombyggnad öppnar 29/6 -2023 igen)

Hör helt enkelt av dig till oss på telefon eller på event@nordichamam.se så snart som möjligt så ser vi vad vi hittar på för er.

BAR å TAK

Var finns vi? På taket såklart. Här kan du njuta av ett glas vin medan solen går ner över hustaken, mocktails som garanterat ger dig livslusten tillbaka. Köket har komponerat en Á la carté meny med grunden i det Svenska bistroköket och med inspiration från Asien och medelhavet. Här hoppas vi att alla kommer hitta sina favoriter.

För att komma till BAR å TAK tar du trapporna eller hissen hela vägen upp till översta våningen, och beställer både mat och dryck i baren. På Terrassen finns både sköna soffor och solsängar som gör sig extra bra när solen skiner! Välkommen!

Om Nordic Hamam

Nordic Hamam är ett helt nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Boka Spapaket

Nu finns inte längre några hinder för vardagslyx – kom och prova så snart du bara kan och vill!

Meny

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev